Wolt Promocija


Wolt promocija

Promo code: Slovenia

Wolt promo code za prvo naročilo. Ko se prijavite v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo SLOVENIA, da dobite 5 € popusta za prvo dostavo hrane.

Wolt Slovenija je brezplačna aplikacija, ki vam omogoča hitro in popolnoma enostavno naročanje hrane pri najrazličnejših restavracijah.

Prejmete 5€ popusta na katerikoli znesek naročila. Popust in aplikacijo lahko dobite na povezavi: https://get.wolt.com/SLOVENIA


Promo koda: SLOVENIA


Ko se prijavite v aplikacijo Wolt dostava hrane pod zavihkom “MOJ PROFIL” kliknite na “VNESI PROMO KODO” in v prazno okence vpišite promocijsko kodo “SLOVENIA” (brez narekovajev) in na vaš račun boste takoj dobili 5 EUR, ki jih boste lahko izkoristili pri prvem naročilu hrane ne glede na znesek vašega naročila.

Popust boste lahko izkoristili takoj, brez čakanja. Veljavnost Wolt kreditov ob prvi prijavi s promo kodo SLOVENIA je 30 dni od vpisa kode v Wolt aplikacijo ali spletno stran.

Na Woltu imajo številne duge akcije in promocije: brezplačna dostava hrane, weekend popusti, veseli december ponudba, popust za valentinovo itd.

Wolt popusti za valentinovo in 8. marec

Pomembne informacije

Do kdaj lahko naročam hrano?


Od ponedeljka do petka hrano dostavljamo od 10:00 do 23:00, v soboto in nedeljo od 11:00 do 23:00. Nekatere restavracije so lahko odprte tudi izven tega delovnega časa. Takrat lahko hrano naročiš in v restavraciji prevzameš osebno.

Koliko stane dostava?


Začetna cena je 2 EUR, v kar je všteta dostava do 1,5 km od restavracije (zračne linije). Uporabnik dodatno plača: 0,5 EUR na vsake 500 metrov. Maksimalna oddaljenost od restavracije je 4 kilometre.

Kakšna je najmanjša vrednost naročila in kakšna največja?


Tvoja košarica mora vsebovati jedi, dodatke in pijače v skupni vrednosti vsaj 8 EUR. Zgornja meja ne obstaja.

Dostava hrane Ljubljana Maribor Kranj

Dostava hrane Ljubljana, Maribor in Kranj

Dostava hrane je že možna v Ljubljani in Mariboru. Wolt Kranj je nova pridobitev. Številne restavracije bodo dostopne za dostavo hrane v Kranju: Projekt Burger, McDonald’s Kranj, Das ist Valter in druge.

Spletna stran Wolt in aplikacija Wolt Slovenija omogoča enostavno in hitro naročanje hrane iz številnih restavracij in trgovin.

Ehrana vs. Wolt

Wolt.com ima uporabniku bolj prijazno aplikacijo in več promocij kot Ehrana.si. Ne pozabite uporabiti promo kodo za 5€ popusta ob prvem naročulu hrane pri Wolt-u. Promo koda: Slovenia

Ehrana nima promocij za nove člane in tudi potrebuje posodobitev aplikacije ter omogočanje iskanja restavracij v bližini uporabnika. Sledenje stanju dostave hrane in lokaciji dostavljalcev je skoraj popolna na Woltu. Podpora uporabnikom Wolt je na najvišji ravni.

Wolt zabavno