Wolt Kranj


Wolt Kranj center mesta

Dostava hrane v Kranju

Naslednja desctinacija v katero prihaja Wolt Slovenija je Kranj. Za popust ob prvem naročilu hrane v Kranju enostavno uporabite promo kodo: SLOVENIA

Aplikacija je zelo enostavna za uporabo in pomoč uporabnikom je na najvišji ravni. Hrano lahko naročite preko spletne strani ali preko Wolt aplikacije: https://get.wolt.com/SLOVENIA

Wolt Slovenija ekipa vedno ponuja številne nagradne igre, popuste in akcije.

Restavracija v Kranju

Delo preko Wolta

Wolt dostava hrane s pomočjo modro oblečenih dostavljalcev hrane po Ljubljani in Mariboru zdaj bo še na eni lokaciji. Lahko se prijavite za delo Wolt partner dostavljalca.

Wolt dostavljalci hrano dostavljajo na kolesih, skuterjih ter z avtom. Sam lahko izbereš, kdaj boš delal in koliko časa boš delal.

Wolt partner dostava hrane

Dostava hrane za restavracije

V ponudbi je vse od zdrave hrane, hitre hrane do trgovin. V aplikaciji so zelo pregledno ločene kategorije hrane: solate, pizze, veganska poudba, nekaj sladkega, posebna ponudba, nove restavracije, itd.

Številne restavracije so postale dostopne širši skupini uporabnikov. Z Woltom so številne restavracije povečale prodajo hrane. Sodelovanje je brez vstopnih stroškov in temelji na proviziji. Sodelovanje z Woltom ni časovno določeno. Dobro je pa imeti redno ponudbo in dobro dostopnost preko aplikacije Wolt.

Kaj prinaša nova pridobitev Kranju?

Za uporabnike je to enostaven dostop do naročanja hrane preko spleta ali aplikacije. Za restavracije so to novi kanali za prodajo hrane, ki so zelo pomembni v teh časih, ko so številne restavracije zaprle svoja vrata zaradi korone. Za tiste, ki iščejo dinamično službo je to priložnost za fleksibilno delovno okolje.

Vsekakor odlična priložnost 💙💙💙

Promo code za popust ob prvem naročilu hrane: Slovenia

Ko se prijavite v aplikacijo Wolt dostava hrane pod zavihkom “MOJ PROFIL” kliknite na “VNESI PROMO KODO” in v prazno okence vpišite promocijsko kodo “SLOVENIA” (brez narekovajev) in na vaš račun boste takoj dobili 5 EUR, ki jih boste lahko izkoristili pri prvem naročilu hrane ne glede na znesek vašega naročila.

Popust boste lahko izkoristili takoj, brez čakanja. Imajo številne akcije: brezplačna dostava hrane, weekend popusti, itd.

Še nekaj zanimivih informacij: Wolt je že prisoten v več kot 20 držav. Zaposluje več tisoč ljudi med njimi je tudi družina 15000 dostavljalcev. Sodelujejo z več kot 7000 restavracij.