Wolt Celje


Wolt Celje

Dostava hrane Wolt Celje

Wolt ima super promocijo oz. promo kodo za popust ob prvem naročilu: SLOVENIA. Takoj prejmite 5 EUR popusta ob naročilu, ne glede na znesek – vpišite promo kodo: SLOVENIA

Za vse nove uporabnike je aplikacija zelo enostavna in lahka za uporabo. Popust in aplikacijo lahko dobite na povezavi: https://get.wolt.com/SLOVENIA

Ponudba za dostavo hrane v Celju je zelo bogata. Dobite vse od burgerjev, odlične azijske hrane, mediteranskih jedi itd. Čas dostave je od ponedeljka do petka od 10 do 23 ure in sobote, nedelje in prazniki med 11 in 23.

Dostava Hrane Wolt Celje

Restavracije iz Celja na Woltu

V Wolt ponudbi so Restavracija Stolpič, Kavara in Bistro Mansion, Fejst Tejst, Čokoladni Atelje Dobnik, Špic Pizza, Kitajska Restavracija Dva zmaja, Japan Bistro Otoki, McDonalds, OMV Celje, Restavracija Interspar Celje, Gostilna Amerika in drugi.

Restavracije in dostavo lahko ocenite. Cena dostave do 1,5km je 2. Za vsakih dodatnih 500 metrov je doplačilo 0,5€. Wolt Slovenija ima v ponudbi tudi akcije z brezplačno dostavo.

Celje se je tako pridružilo Ljubljani, Mariboru in Kranju, ki že aktivno uporabljajo Wolt dostavo 💙💙💙

Wolt Celje

Wolt Slovenija uporabne informacije

Tvoja košarica mora vsebovati jedi, dodatke in pijače v skupni vrednosti vsaj 8 EUR. Zgornja meja ne obstaja.

Lahko se pridužite Wolt družini kot partner ali sodelavec. Pogosto zaposlujejo nove sodelavce. Delo v dostavi je zelo fleksibilno. Celje ponuja super mošnosti za vse tipe dostave: na kolesu, motorju ali z avtom.

Na Wolt-u vedno dodajajo nove partnerje: restavracije in trgovine. Takšno sodelovanje je zelo pomembno v času kovid omejitev.

Za uporabnike je tudi poskrbljeno 😊 Pogoste akcije, brezplačna dostava, Wolt promo koda za 5€ popusta ob prvem naročilu: SLOVENIA

Celje Wolt Dostavno območje

Spletno naročanje

Spletno naročanje hrane v Celju

Po prvem valu epidemije je spletno naročanje prevzelo glavno vlogo pri nakupovanju. Spletno naročanje hrane se je drastično povečalo.

Prednost Wolt aplikacije je da ponudbo pregledno dodaja v različne kategorije in uporabnik ima na izbiro vse na enem mestu: od trgovin do najljubših restavracij.

Spletno naročanje hrane je trenutno glavna ponudba Wolt-a v Celju. Počasi bodo uporabniki imeli na izbiro tudi dostavo iz številnih trgovin in od drugih ponudnikov.

Do novih pridobitev pa uživajte ob naročilu vaše najljubše hrane in dober tek😉