Wolt Velenje, Nova Gorica in Murska Sobota


Wolt Velenje dostava

Wolt Nova Gorica

Wolt dostava hrane je v letu 2022 dostopna tudi v Novi Gorici. Ko se prijavite v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo SLOVENIA in takoj premete 5 € Wolt popusta za prvo dostavo hrane.

Dostava hrane iz restavracij ali trgovin. Hrano lahko naročite iz McDonald’s Nova Gorica, Postaja Burger, Fabrika, Verace, Gostilna Madonca, Magma X, Restavracija in Pizzeria Alexandro, itd. Hrano, pijačo in druge dobrote lahko naročite tudi iz trgovin Reservoir Dogs Taproom, Zale& Pepe, Cveetličana Ikebana itd.

Wolt Velenje

Wolt dostava je sedaj tudi v Velenju. Ponudba vključuje restavracije in trgovine. V ponudbi so Kavarna Lucifer, Cvetličarna Rož’ca, Malinca, Bistro Bianca, Gostilnica pri sosedu, James’ Place, Pizzercia Picadilly in drugi.

Wolt Murska Sobota

Leto 2022 ne bi bilo popolno, če ne bi dobili še eno mesto v Wolt ponudbi za dostavo hrane. Wolt dostava je na voljo v Murski Soboti. Tudi na tej lokaciji velja promocija 5€ za prvo naročilo hrane z uporabo promo kode SLOVENIA.

Aplikacijo Wolt lahko prenesete na svoj telefon ali hrano lahko naročite preko računalnika preko spletne strani get.wolt.com/SLOVENIA in takoj premete 5 € Wolt popusta za prvo dostavo hrane.