Najboljše restavracije za dostavo hrane


Ocena restavracije v Ljubljani

5 najboljših restavracij za dostavo hrane v Ljubljani

Na osnovi več kot 5 dostav hrane iz vsake od ocenjenih restavracij je naš bloger naredil oceno petih najboljših restavracij za dostavo hrane v Ljubljani preko brezplačne aplikacije Wolt. Restavracije so vzdrževale kakovost ponudbe skozi daljše obdobje.

Za popust ob prvem naročilu hrane preko Wolt Slovenija aplikacije lahko uporabite promo kodo za 5€ popusta. Promo koda je: SLOVENIA

Azijska hrana Sushi

5. Sato Bento

Zelo okusna japonska hrana. Kakovost hrane je odlična in vedno dobite svežo ribo 🐟 Po oceni avtorja je to najboljša azijska/japonska hrana v Ljubljani 🍣 Shokado bento je definitivno top izbira 🍱 Bento v japonščini pomeni škatla za hrano oz. malico. Japonski chef Shin Sato je vodja restavracije.

Preden začnete s kosilom lahko naredite odlične fotke. Barve hrane so kot ustvarjene za Instagram ali Facebook objavo.

Restvaracija je na petem mestu, ker je ponudba omejena in cene so precej visoke. Ponudbo bi lahko izboljšali z širšo ponudbo tedenskih malic in z obvezno miso juho 😊

4. BP Taste

Zelo pesta izbira jedi z žara. Okusna hrana iz domačih sestavin in bogata izbira zdrave hrane. Imajo zelo ugodne cene.

Vse jedi so bile okusne: hamburgerji, solate, enolončnice in tudi smoothiji. Zelo bi pohvalili način priprave hrane npr. solate s paniranim piščancem pečenim brez moke in maščobe ❤️

3. Bife Kolodvorska

Pestra izbira solat in odlične sveže sestavine. Na izbiro imate dve lokaciji: Bife Kolodvorska in Bife Rimska. Obe lokaciji sta v središču Ljubljane. Za odtenek boljše pripravljena hrana je iz Bife Kolodvorska.

Ponujajo tudi dodatke za dodatno energijo. V vašo solato lahko dodate: avokado, piščančje meso, lososa, slanino, sir, jajca, pečena miso zelenjavo (zelo njam njam) ali avokado.

Restavracijo upošteva ocene strank. Na začetku so zraven solat pošiljali zelo majhne posodice s prelivom. Sedaj pošiljajo ustrezno dozo preliva 😍 Po Bife solati definitivno ne boste lačni.

2. Gostilna Stari Tišler

Od priljubljene azijske kuhinje in odlične izbire solat smo prišli na ponudbo domače slovenske hrane iz gostilne, ki ima tradicijo od leta 1905. Poleg dobre tedenske ponudbe in ponudbe malic, gostilna ponuja posebej naročilo juh, enolončnic in druge tradicionalne jedi ter sladice in solate.

Hrana je okusna in dobro začinjen. Porcije iz Gostilne Tišler so ustrezne velikosti. Cene malic so zelo ugodne.

1. Kačji Pastir

Zelo zelo dobre porcije in odlično razmerje med ceno in ponudba kosil. Kačji pastir restavracija ponuja tedenska kosila plus samostojno izbiro jedi. Pogosto imajo izbiro tradicionalnih jedi. Porcije so tako velike, da jih Wolt dostava komaj prinese v primeru, da je dostava s kolesom.

Ob naročilu kosilo dostavijo zelo okusen domač kruh ter pribor. Edini minus, ki ga lahko omenimo je da imajo slabo embalažo za juho. Obstaja možnost, da se odpre med dostavo.

Upamo, da se ne bodo poslabšali in da bodo vzdrževali odlično ponudbo 👍