Wolt dostava hrane iz trgovin


Dostava iz Trgovin

Trgovine v Ljubljani

Od leta 2020 je v Wolt ponudbi tudi dostava iz trgovin. Vsak mesec so v ponudbi nove trgovine, pekarne in tudi spletni ponudniki, ki ponujajo svoje izdelke preko Wolt aplikacije. Spodaj posredujemo lastno izkušno in oceno ponudbe različnih trgovin v Ljubljani.

Trgovine z živili

Živilska trgovina Robi

Odlična ponudba živil: kruh, sadje, zelenjava, juhe, mesni izdelki, kave, čaji, itd. Ponujajo tudi pijače, čistila in druge pripomočke v kuhinji. Izdelki so večinoma izdelki, ki jih najdete v Mercator trgovinah. Cena je dokaj dražja in nimajo akcijskih ponudb. Izdelki so dobre kakovosti. Rok uporabe je v večini primerov zelo dober.

Trgovina CoolHouse

Zelo privlačna ponudba italijasnkih specialiet. Lahko dobite gurmansko ponudbo, ki je ni v navadni trgovini: dobre testenine in riž, namaze, olja, kavo, piškote, pršute in salame. Od marca 2021 imajo v ponudbi tudi vina in penine. Imajo tudi zelo okusne omake za testenine. Cene so dokaj dražje saj je velikost izdelka cca 180g.

CoolHouse ponudba vložnin je tudi dobra. Včasih vložnine niso vakumsko zaprte npr. kapre ali suhi paradižnik. Hrana potem nima dobrega okusa.

Trgovine Žito

Žito ima na Wolt aplikaciji dostavo iz 3 lokacij: iz centra Ljubljane iz Žito Trgoina Hlebec, na Viču iz Žito Trgovina Tržaška ter v Novih Jaršah iz Žito Diskont Šmartinska.

Iz Žito trgovin lahko naročite njihove sveže pekovske izdelke ali dnevno sveže pripravljene smoothie. V ponudbi imajo najboljšo vrednost izdelkov za ceno. Dobijo thumbs up 👍

Dodatna ponudba vključuje: kozmetiko, pijačo, prigrizke, kave, čaje, konzervirano hrano in mlečne izdelke.

EnaA

Pestra ponudba od hrane do malih gospodinjskih aparatov. V spletni trgovini EnaA boste dobili številne izdelke dobre kakovosti. Kakovost ponudbe in izdelkov je zelo dobra.

Slabo oceno dobi njihova cenovna politika. Na Woltu imajo dosti dražje cene kot so te na njihovi spletni strani. Tako je na primer iz sladkega programa izdelek Mama Paula na Woltu 14,69€. Na spletni strani trgovine EnaA je isti izdelek 12,69€. Moška toaletna voda Bvlgari 50ml je na Woltu v njihovi ponudbi 49,99€. Isti izdelek je na njihovi spletni strani skoraj 7€ cenejši 😕