5 slabih izbir za naročilo hrane preko Wolt dostave 2021


Slaba restavracija za dostavo hrane

Spodaj je pet restavracij katere je naš bloger King ocenil na osnovi dveh ali več naročil hrane. Restavracije so tudi dobile povratno informacijo glede naročila in dostavljene hrane.

Za popust ob prvem naročilu hrane preko Wolt aplikacije lahko uporabite promo kodo: SLOVENIA

5. Raw Pasta – Pasta Fresca Bar

Lasagna all’Emiliana 8,50€ – brez okusa, zelo suha in enostavno slaba lasagna. Razočaranje je toliko večje, ker je opis tako dober, da človek pričakuje vsaj okusno lazanjo, če ne najboljšo italijansko lasagno kot je oglašujejo. Lasagna/testo je zelo mehko in struktura jedi je zelo slaba.

Polnozrnate testenine z omako al Pomodoro (vege) 8,10€ – solidna jed, vendar ni vredna cene. Majhna porcija.

Siciliana (vegan omaka) 2,20€ – samostojna vnaprej pripravljena omaka. Zelo majhna porcija in za ta denar bi pričakoval boljše začimbe in več omake.

4. Gostilna Vida

Pri Gostilni Vida je potrebno opozoriti, da je Gostilna začela ponudbo preko Wolt aplikacije z izjemno okusnimi Bowl-ami, ki so zelo hitro izgubile okus in glavno začimbo ‘ljubezen’.

Sedaj ob naročilu pošiljajo vnaprej pripravljene Bowle, ki so občasno vsebovale slabo kuhan riž in staro piščančje meso. Bog ne daj, da bi jim posredovali kritiko preko Wolt-a v oceni hrane po dostavi. Iz restavracije bi dobili zelo ignoranten odgovor v slogu ‘Mi smo najboljši v Ljubljani’.

Ocena restavracije na Wolt-u je 9,4. Ocena definitivno ne ustreza hrani, ki jo pripravlja Gostilna Vida. Hrana je pripravljena hitro in brez ljubezni. Poudarek je na masovni dostavi in ne na kvaliteti.

  • Poke Bowl 9,50€ – na sliki zgleda božansko. Pogosto objavljena Instagram fotka bowl-e. Dejansko pa nima okusa. Enkrat dostavljeno s trdim suši rižom in starim piščančjim mesom
  • Red smoothie 5,5€ – predrago in majhna porcija
  • Mediterranean bowl 9,5€ (brez mesa) – solidna bowla. Mogoče edino, kar se še splača naročiti iz te restavracije. Zelo draga bowla.

3. Verace

V opisu restavracije piše: najboljša pizza napoletana. V resnici so poslali zažgano pizzo. Okus je težko oceniti saj je prevladoval okus po zažganem. To je edina restavracija s seznama, ki ni dobila druge priložnosti. Odgovor restavracije na slabo oceno s fotografijo zažganega testa je: saj tako mora biti pripravljena pizza.

Bruka!

2. Restavracija Han – Ljubljana Center

Hitro pripravljena hrana, vendar brez okusa, brez ljubezni. Piščanec z bambusovimi vršički in šitake gobami je imel dobesedno vse sestavine brez okusa. Mongolsko pečena govedina je podobna zgodba. Po hrani se počutite brez energije.

1. Restavracija Atelje

Restavracija je bila v skupini restavracij, ki so poimenovane – Fina kulinarika. Veliko pozornosti je bilo namenjeno oglaševanju restavracije, kot velike pridobitve saj restavracija ima Michelinovo zvezdico.

Trenutna ocena restavracije na Wolt-u je 9,4. Tako visoke ocene pri večini slabo ocenjenih restavracij iz tega članka kažejo na to, da ocene restavracij preko Wolt aplikacije niso utemeljene na realni statistiki.

Naš bloger bi je ocenil z oceno 1. Hrana je zelo draga. Najslabši sladoled in velikost kosila, ki ne ustreza velikosti porcije za slabo predjed.

Mogoče najboljša stvar, ki so jo naredili je da so zaprli vrata za dostavo 😊